Ontwikkelingen bij DRIEVOUD

Na een hele mooie periode van 8 jaar, hebben de afgelopen weken een aantal ontwikkelingen plaatsgevonden, waarover we jullie willen informeren.

Allereerst is onze gitarist John Lips gestopt. Al die jaren liet hij met snerpende gitaarsolo’s en zijn enorme muzikaliteit iedereen versteld staan. Wij bedanken John dan ook voor zijn fantastische inbreng al die jaren.

Dus hebben we inmiddels ook enkele mensen gevonden die de  nog komende optredens de opengevallen plek van John innemen, namelijk Peter van der Tor en Laurens van Wessel. Beiden ervaren en allround muzikanten ten top!

Dan is er sinds dit weekend nog een tweede, belangrijke  ontwikkeling bijgekomen. John Sprenkels is een nieuwe uitdaging aangegaan. Hij wordt de nieuwe accordeonist/toetsenist van één van de leukste en succesvolste feestbands uit het zuiden, de WC Experience. Een mooie kans, waar John zeker met volle overgave zijn muzikale kunsten kan en zal vertonen.

Alle reeds geboekte optredens voor Drievoud vinden gewoon doorgang, maar nieuwe optredens zullen nu moeten gaan passen binnen de nieuwe agenda’s en afspraken. John en Ron zijn zeker na bijna 40 jaar nog niet van plan om hun lange gezamenlijke muzikale reis zomaar abrupt  te  beëindigen.

In  mate van het mogelijke zullen zij op gepaste momenten nog keertjes samen spelen, al is zoals eerder vermeld de rock & lol feestband WC Experience opportuun.

Ron en John

Facebook
Twitter
WhatsApp