Bio

In februari 2011 wordt de geboorte van een nieuwe band gevierd. Na 17 jaar Take 2 besluiten John Sprenkels en Ron Hendrikx dat het tijd wordt voor een extra instrument en dus nog meer mogelijkheden qua repertoire. Uit Rijsbergen wordt John Lips toegevoegd aan de band en de naam wordt veranderd in DRIEVOUD. Het repertoire bestaat uit covers, maar dan wel zeer divers. Van Jantje Koopmans tot U2, van André Hazes tot Robbie Williams, van Armin van Buren tot Guns ‘n’ Roses. Er wordt nooit met setlijsten gewerkt, waardoor ze snel kunnen inspelen op het publiek. Deze mannen hebben maar 1 missie: van jouw feest een knalfuif maken!

Al vrij snel nadat de mannen samen begonnen, kwamen er leuke optredens, zoals Live in Concerto, Live in Zundert als voorprogramma Guus Meeuwis, de Nacht van Chaam, maar ook de Vaandelfeesten en Bloemencorso in Zundert. Daarnaast werd in 2012, ter ere van het 10 jarige jubileum van de Corsong in Zundert een eerste cd-single gepresenteerd. Op de A-kant een eigen nummer genaamd “Zin In”, op de B-kant een medley van de bekendste corsong-nummers van die eerste 10 jaar.

Inmiddels kunnen we gerust spreken van een begrip in de regio, DRIEVOUD, als je van een feestje houdt!

Helaas besloot John Lips om begin 2019 te stoppen bij DRIEVOUD. Ook werd rondom diezelfde periode bekend dat John Sprenkels deel ging uitmaken van de WC Experience. Om de opengevallen plek als gitarist op te vullen, hebben we een aantal ervaren muzikanten weten te strikken, namelijk Maykel Verschueren, Sebas Honing, Peter van der Tor, Laurens van Wessel, Bart Wouters en Jens Huigen.

John en Ron zijn zeker na 40 jaar nog niet van plan om hun lange gezamenlijke muzikale reis zomaar abrupt te beëindigen. Inmiddels hebben zij ook Take 2 weer nieuw leven ingeblazen.

Dus hou de agenda in de gaten.