40 jaar op de planken

In 1981 stonden wij, John en Ron, voor het eerst op het podium met The Rojoki’s. En nog steeds zie je ons met grote regelmaat samen muziek maken. Na The Rojoki’s werd het Take 2 en de laatste 11 jaar ken je ons van Drievoud.

Tijd voor een feestje dus. Dat gaan we, samen met Café Den Bels/Café De Cup vieren op vrijdag 12 november 2021 aanstaande in de Sporthal Onder de Mast.

Wij nemen jullie tijdens deze avond mee in de afgelopen 40 jaar, want het repertoire uit die tijd is ongelofelijk uitgebreid. Daarnaast zal Van Brenghe, één van de topbands uit deze regio, ook haar steen (nee zeker geen steentje) bijdragen aan deze avond. En dan alles nog onder de begeleiding van DJ Bas Stoffelen en een echt Zunderts feestje is geboren.

Wij hopen deze avond veel oude bekenden terug te zien en zeker ook veel verenigingen en mensen waarvoor we de afgelopen 40 jaar feestjes hebben verzorgd. Laat het een feest van herkenning zijn en een avond om mooie herinneringen op te halen. Daarom zijn we op zoek naar foto’s van de afgelopen 40 jaar, waarop we met The Rojoki’s, Take 2 of Drievoud zijn vastgelegd. Via Buurtschap Tiggelaar hebben we al een aantal leuke foto’s ontdekt van vele kilo’s geleden en we zijn echt benieuwd naar nog meer fotomateriaal. Dus heb je foto’s, stuur deze dan naar band@drievoud.info en wij verwerken jouw foto’s in een slideshow die we op onze feestavond zullen tonen. Daarnaast zullen we historische foto’s ook plaatsen op deze website. Alvast bedankt.

Op de speciale Facebook-pagina van dit evenement zul je komende tijd nog meer informatie over deze avond vinden. Tickets zijn te koop á €10,- per stuk via: https://order.tickettop.nl/94131-bcf6-eeb4-7c52-309d329ec

Facebook
Twitter
WhatsApp